Haber

Kolombiya’da düşen uçakta 4 çocuk sağ olarak bulundu

Kolombiya’da 1 Mayıs’ta 7 kişiyle birlikte kaybolan ve dün enkazı bulunan küçük uçaktaki 4 çocuğun sağ olarak bulunduğu bildirildi.

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Askerlerimizin zorlu aramaları sonucunda Guaviare’de düşen uçakta bulunan 4 çocuğu sağ olarak bulduk. Bu ülke için büyük bir sevinç.” sözünü kullandı.

Düşen uçakta ‘mucize’ sonucu hayatta kalan 11 aylık bebek olduğu belirtilirken, kardeşlerin ormanda tespit edildiği belirtildi.

13 yaşındaki Lesly Bonbaire, 9 yaşındaki Soleiny Ranoque, 4 yaşındaki Tien Ronoque ve 11 aylık bebek Cristian Ranoque’un kazadan nasıl kurtulduğuna ve 17 gün nasıl hayatta kaldığına dair detaylar paylaşılmadı.

Blu Radio’nun haberinde kardeşlerin en büyüğü olan Lesly’nin küçük kardeşlerini yaşatmak için ormanda geçici bir barınak kurduğu paylaşıldı.

Dün ülkenin güneyindeki ormanlık alanda enkazı bulunan küçük uçaktaki diğer 4 kişinin cesetleri tespit edildi. Guaviare idari bölgesindeki San Jose kentinde düştüğü düşünülen HK 2803 tipi küçük uçakta 7 kişinin olduğu belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu