Haber

Taraftardan şampiyon Samsunspor’a ödül

Spor Toto 1. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlamayı ve Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Samsunspor, ‘Sezonun En İyisi’ olarak belirlendi. SAM Taraftar Token sahipleri, kırmızı-beyazlıların resmi Taraftar Token partneri olan Socios.com uygulaması üzerinden oylama yaparak dönemin en başarılı oyuncularını belirledi. Ligin 37. haftasında oynanacak Bodrumspor maçı öncesi oyunculara ödülleri takdim edildi.

Şampiyon Samsunspor’un şampiyon taraftarı, 2022-2023 Futbol Sezonunun ‘En’lerini seçti. Dünyanın birçok yerinden Samsunspor taraftarı, dünyanın en büyük taraftar etkileşimi platformu olan Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada takımın ‘En İyilerini’ seçti.

SAM Taraftar Token sahiplerinin oylarıyla ‘Sezonun Oyuncusu’ seçilen Douglas Tanque, gol çizgilerindeki başarılı performansıyla ‘Sezonun Hücum Oyuncusu’ unvanını da elde etti. ‘Sezonun Orta Saha Oyuncusu’ oylamalarında şampiyonluğun en değerli mimarlarından Moryke ​​Fofana birinci oldu ve ödülün sahibi oldu. Takımına bu dönem 26 maçta 6 gol 4 asistle destek olan Fildişi Sahilli oyuncu, şampiyonluk yolunda grubun en büyük oyuncularından biri oldu.

Yunus Emre Çifte’ye çifte ödül

Samsunspor’un genç yıldızı Yunus Emre Çift, binlerce taraftarın oy kullandığı ‘Sezonun En İyileri’ oylamasında 2 farklı kategoride ödül aldı. Kulübün başarılı defans oyuncusu ‘Sezonun En Genç Oyuncusu’ ve ‘Sezonun Savunma Oyuncusu’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yeni sezonda yeni oylar olacak

Süper Lig’e dönüşüyle ​​morali ve motivasyonu güçlenen Samsunspor ile Socios.com yeni dönemde özel müsabakalarla taraftarlara sürpriz ödüller sunacak. SAM Taraftar Tokenlarına sahip olan Samsunspor taraftarları, Socios.com uygulamasını indirerek hem gruplarının bazı kararlarında söz sahibi olacak hem de birbirinden pahalı deneyim ve ödüller kazanma fırsatı yakalayacak. – İSTANBUL

korkuteli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu