Haber

‘Manson Ailesi’ üyesi Linda Kasabian öldü

Dünyanın en tanınmış seri katillerinden Charles Manson liderliğindeki ‘Manson Ailesi’ tarikatının üyesi Linda Kasabian, 73 yaşında hayatını kaybetti. ölüm açıklanmadı.

Manson ve takipçileri, Ağustos 1969’da iki gecede “ırklar arası bir savaş başlatmak için” yedi kişiyi vurup bıçaklayarak öldürdüler. Manson’un tarikatının kurbanları arasında yönetmen Roman Polanski’nin eşi aktris Sharon Tate de vardı. Manson’ın takipçileri, cinayetin ardından kapısına Tate’in kanıyla ‘PİG’ (PİG) yazmıştı.

O gece, Tate’in evinde dört kişi daha vahşice öldürüldü. Ertesi gün Los Angeles’ın zengin isimlerinden Leno ve Rosemary LaBianca da tarikat tarafından öldürüldü. Cinayetlerin işlendiği sırada ‘bekçi’ olduğu belirtilen Kasabiana’ya, 1970’teki Manson davasında kilit tanık olması karşılığında dokunulmazlık verildi.

Manson’ın takıntılı Beatles şarkısı ‘Helter Skelter’ başlığını taşıyordu. ABD’de yaklaştığına inandığı ırklar arası savaşı güçlendirmeyi ve bu savaştan sonra ortaya çıkacak yeni toplumsal sistemin başına geçmeyi amaçlıyordu. (DIŞ HABERLER)

haber-karapinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu