Teknoloji

Copilot Pro, Microsoft 365 Aboneleri İçin Kullanılabilir

Microsoft, işletmelere yönelik yapay zeka destekli Office özelliklerini ilk kez Kasım ayında tanıttı. Microsoft bu kez yapay zeka özelliklerini tüm kullanıcılarına sundu. Bugünden itibaren kullanıcılar, Copilot Pro ile Word, Excel ve PowerPoint gibi Office uygulamalarındaki yapay zeka özelliklerine erişebilecek. Ek olarak kullanıcılar, en yeni OpenAI modellerine öncelikli erişime ve ayda 20 ABD doları karşılığında kendi Copilot GPT’lerini oluşturma fırsatına sahip olacak.

Microsoft 365 Bireysel veya Ev abonesi olan kullanıcılar, kişi başına aylık ekstra 20 ABD doları ödeyerek Copilot’a erişebilecek. Copilot, Mac, Windows ve iPad’deki Office uygulamaları aracılığıyla kullanılabilecek.

Yardımcı Pilot Pro

Copilot Pro kullanıcılara birçok kolaylık sağlayacak

Özellikler arasında sohbet benzeri bir komut istemi aracılığıyla PowerPoint slayt gösterisi oluşturma, Word’deki paragrafları yeniden düzenleme, metin oluşturma ve belgeleri özetleme gibi yetenekler bulunur. Copilot Pro ayrıca e-postaları yanıtlamak veya yeni e-postalar oluşturmak için Outlook.com’daki yerini alacak. Excel, bilgileri analiz etmek, grafikler oluşturmak ve daha fazlası için bir önizleme sürümü içerecektir.

Copilot Pro, Office programlarıyla entegrasyonun yanı sıra yeni OpenAI modellerine erişim, Designer’daki Image Creator iyileştirmeleri ve kendi Copilot GPT’nizi oluşturma yeteneği de sunar.

Copilot Pro Tanıtım Videosu

Microsoft 365 aboneliği olmayan kullanıcılar, Copilot’ta GPT-4 Turbo’ya öncelikli erişim sağlamak için yalnızca Copilot Pro’ya abone olabilecektir. Copilot Pro’nun sunduğu tüm özelliklere Web, Windows veya Mac uygulamalarından ve taşınabilir cihazlardan erişilebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu