Haber

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay ve futbolcular depremzedelerle buluştu

SporToto Muhteşem Lig ekiplerinden Demir Küme Sivasspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve oyuncular, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Binali Yıldırım Yurt Kampüsü’nde ağırlanan depremzedelerle bir araya geldi.

Kampüs içindeki konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Sivas Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, taleplerini yerine getiren Çalimbay ve futbolculara teşekkür etti.

Yaraların her zaman birlikte sarılacağını belirten Öztürk, “İnşallah Sivas olarak sizleri en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Her zaman yanınızdayız, bizim için çok değerlisiniz.” söz konusu.

“Orada olamasak da o acıyı hissettik”

Teknik Müdür İstek Çalımbay, ülke olarak depremzedelerin acısını hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Depremin ardından ülkenin toparlandığını kaydeden Çalımbay, “Biz olamasak da o acıyı hissettik. Futbol maçlarımız ertelendi, böyle bir şey varken futbol oynamak çok zordu. Şimdi.” dedi.

Deprem bölgesinde zor durumda olanların olduğunu ifade eden Çalımbay, “Onlarla birlikte ızdırap çekiyoruz, en zor günlerimiz bunlar. Bu günlerde onlara sahip çıkmalıyız, onlara yardım etmeliyiz.” sözlerini kullandı.

Depremzedeleri Fiorentina maçına davet etti

Sivasspor’un Fiorentina ile evinde UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda oynayacağı maça depremzedeleri davet eden Çalımbay, “O maça hepinizi bekliyoruz, sizleri de orada misafirimiz olarak görmek isteriz. .” söz konusu.

Çalımbay ve kırmızı-beyazlı futbolcular, salonda depremzedelere Sivasspor forması ve atkısı takdim etti.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu