Haber

Akşener: Milletimizin 45 gün içinde doğru kararı vereceğinden şüphem yok.

ÂLÂ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kümelenme toplantısında konuşuyor.

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

“Bugün ne yazık ki insanımızın vicdansızca fakirleştirildiği, kutuplaştırıldığı canavarca bir dönemden geçiyoruz. Türk milleti olarak uçarı ve beceriksiz bir iktidar karşısında önemli bir imtihandan geçiyoruz. Türk siyasetinde eşi benzeri olmayan bu dönemi sonlandırmak için tercih yapmak, Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz koşulsuzdur, garanti altına almak için atmamız gereken hayati bir adım var.

1,5 ay sonra tarihi bir karar alacağız. Ya milletin hakimiyetini kuracağız ya da sarayın gölgesinde yok olacağız. Ya Cumhuriyetin yeni yüzyılını müjdeleyeceğiz ya da canavarca bir sistemin devamına boyun eğeceğiz. 45 gün sonra milletimizin en doğru kararı vereceğinden şüphem yok. Büyük öngörüsünü dünyaya gösterecek. Onu unutanlara, yok sayanlara iradesinin gücünü hatırlatacaktır.

Milletimizin önündeki tarihi seçimin arifesinde, Türkiye’nin geleceği için vaat edilen seçenekler açıkça görülmektedir. Bir yanda kadına yönelik şiddeti, tacizi, tecavüzü ve ölümü görenler var; Bir yanda kadın ve çocukların haklarını genişletmek isteyenler var. Bir yanda Cumhuriyet değerlerinden küsenler; Bir de her 10 Kasım’da üzülenler var. Bir yanda ekonomiden eğitime her alanda ülkemizi hızla krizlere sokan beceriksizlik abideleri var; Öte yandan, krizleri çözmeyi hedefleyen nitelikli ekipler de var. Bir yanda Sinan Ateş’in katillerine göz yumanlar var; Diğer tarafta ise katillerinin hesabını bir bir verecek olanlar var. Bir yanda gücünü rant çetelerinden ve mafyadan alanlar; Diğer tarafta gücünü milletin mübarek iradesinden alanlar var.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu