Ekonomi

Ault Alliance Şubat ayında rekor Bitcoin madenciliği çalışma oranına ulaştı

LAS VEGAS – Çeşitlendirilmiş bir holding şirketi olan Ault Alliance, Inc. (NYSE American: AULT), iştiraki Sentinum, Inc. şirketinin Şubat 2024’te yaklaşık 103 Bitcoin madenciliği yaptığını bildirerek Bitcoin madenciliği faaliyetlerinde önemli bir kilometre taşına ulaştığını duyurdu.

Bu performans, madeni para başına 72.000 $ olan mevcut Bitcoin fiyatına göre yaklaşık 7,4 milyon $ tutarında şirket için en yüksek aylık çalışma oranına işaret ediyor. Şirketin Bitcoin madenciliği operasyonları için yıllık çalışma oranının şu anda yaklaşık 89 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.

Çıkarılan Bitcoin iki yerden temin edildi: yaklaşık 52 tanesi Sentinum’un Michigan’daki veri merkezinden ve yaklaşık 51 tanesi Core Scientific, Inc. şirketinde barındırılan madencilik makinelerinden. Ault Alliance CEO’su William B. Horne, operasyonel iyileştirmelerin devam ettiğini belirtti. Ayrıca şirketin bu ay içinde makineleri Michigan’dan Montana’ya taşımayı planladığını ve bunun Michigan’daki tesisin Yüksek Performanslı Bilgi İşlem ve Yapay Zeka uygulamalarını destekleyecek şekilde genişletilmesini kolaylaştırmasının beklendiğini belirtti.

İyimserliğe rağmen Ault Alliance, Bitcoin fiyat oynaklığı, madencilik zorluğundaki değişiklikler ve Bitcoin blok ödüllerinin yarıya indirilmesi de dahil olmak üzere kripto para piyasasındaki doğal belirsizlikleri kabul ediyor. Şirket, bu faktörlerin Bitcoin fiyatları veya madencilik faaliyetleri üzerindeki etkisine ilişkin herhangi bir tahminde bulunmamıştır.

Ault Alliance, değeri düşük işletmeleri ve küresel etkiye sahip yıkıcı teknolojileri satın alan bir holding şirketidir. Bitcoin madenciliği için bir veri merkezinin sahibi ve işletmecisidir ve yapay zeka ekosistemleri için ortak yerleşim ve barındırma dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Şirket ayrıca petrol arama, savunma/uzay ve medikal/biyofarma gibi çeşitli sektörlerde de faaliyet göstermektedir.

Bu raporda kullanılan bilgiler Ault Alliance, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu