Haber

Mucizenin Adı Küçük Erva!

Tüm Türkiye’yi şoke eden sarsıntının ardından kısa sürede deprem bölgesine ulaşan Bayrampaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAYRAK), enkaz altından Erva isimli küçük kızı sağ çıkarmayı başardı. AYRAK’tan ikinci sevindirici haber ise saatler sonra Abdullah Maraşlıoğlu isimli vatandaşın kurtarılması oldu.

Kahramanmaraş’ta Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan’da 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor. Çukurdan diri diri çıkarılan her ‘can’ ekiplere buruk bir neşe getiriyor. Umutlar her geçen saat azalsa da mucizeler gerçekleşir. O mucizelerden biri de Bayrampaşa Belediyesi’nin Arama Kurtarma Grubu (BAYRAK) oldu. AYRAK, Erva isimli küçük kızı saatler sonra çukurdan canlı çıkarmayı başardı. Sağlık durumu yeterli olan Erva, sağlık ekiplerine teslim edildi. BAYRAK’tan ikinci sevindirici haber ise saatler sonra Abdullah Maraşlıoğlu isimli vatandaşın kurtarılması oldu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Erva’nın kurtarılma anını Twitter hesabından paylaşarak, “Erva’yı Bayrampaşa Arama Kurtarma Ekibimiz (BAYRAK) kurtardı. Mucizelere ve umutlara ihtiyacımız olan bir dönemde bize umut ışığı oldun Erva. Arama kurtarma grubumuz bölgedeki kardeşlerimiz için çalışmalarını sürdürüyor. Dualarımız sizinle ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haberkaracoban.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu