Ekonomi

Kripto piyasası düşmeye devam ediyor

Kripto para piyasası toplam değeri (TOTALCAP), 955 milyar dolartakviye üzerine düştü. bitcoin(BTC) en yakın takviye seviyesine hızla yaklaşıyor. değişmezX(IMX) yatay dirençle reddedildi.

Mt. Gox Yatırım Fonu, Eylül ayında alacağı Bitcoin’i elinde tutacağını açıkladı. Twitter CEO’su Elon MuskTwitter’ın Bitcoin’i benimseyerek dünyanın en büyük finans kurumu haline gelebileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasası Sonunda Güçlenmeye Ulaştı

Kripto para piyasası toplam maliyeti (TOTALCAP), 21 Şubat’ta 1,04 trilyon doların üzerine saptıktan sonra düştü. Akabinde 1 Mart’ta bu bölgeyi direnç olarak onayladı.

9 Mart’ta TOTALCAP ek 955 milyar dolara ulaştı.

Sıçrama gerçekleşirse, TOTALCAP 1,04 trilyon dolarlık direnci yeniden test edecek. Bununla birlikte, bir kırılma meydana gelirse, 0,5 Fib geri çekilme takviyesi olan 915 milyar dolara geri çekilecek.

Bitcoin Takviyesi İçin Gerçek Düşüyor

Bitcoin fiyatı 24 Şubat’ta yükselen takviye çizgisini kaybetti ve 1 Mart’ta bu çizgiyi direnç olarak onayladı. Bu süreçte 23.800 dolar bölgesi de direnç olarak teyit edildi.

BTC fiyat hareketi ve teknik göstergeler düşüşe işaret ediyor. Koparmanın dışında, fiyat 23.800 doların üzerine çıktı ve RSI negatif bir ayrışma üretti.

Önde gelen kripto para birimi fiyatı için 0,5 Fib geri çekilme takviyesi olan 20.850 dolara düşme şansı var.

Ama ralli yeniden başlarsa BTC fiyatı 23.800 doları test edecek.

ImmutableX (IMX) Reddedildi

IMX fiyatı, 15 Şubat’ta 1,25 dolar direncinden reddedildikten sonra düşüşlere başladı. Bu red ile bir süredir devam eden yükseliş sona erdi. Düşüşten önce günlük RSI’da da negatif ayrışma ortaya çıktı.

Popüler kripto para birimi, 8 Mart’ta düşük bir tepe oluşturdu ve aşağı yönlü hareketini sürdürdü.

Düşüş devam ederse, en yakın destek alanı 0,5 Fib geri çekilme olan 0,83 dolarda yer alıyor.

Ancak, tekrar 1,25$ bölgesini geçerse, IMX hatasız olarak 1,70$’a doğru hareket edecektir.

Bu makale ilk olarak BeInCrypto’da yayınlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu