Haber

Gelecek Partisi üyesi Şahin: Deprem bölgesinde yeterli konut yapılmıyor

Gelecek Partisi Üyesi Şahin: Deprem bölgesinde yeterli konut yapılmıyor

SAADET Partisi Kümelenme Genel Başkan Yardımcısı ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Messi Şahin, partisinin ‘Deprem Gözlem Raporu’nu açıklayarak, “Bölgede yeterince inşaat olmadığını, TOKİ inşaatlarının da yeterli düzeyde olmadığını gördük.”

Gelecek Partisi üyesi İsa Messi Şahin, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Depremden etkilenen illerden Kahramanmaraş merkezli 9 ilde incelemeler yaptıklarını belirten Şahin, “Bu ziyaretlerdeki amacımız siyasi çıkar elde etmek ya da hükümeti köşeye sıkıştırmak değil. Amacımız depremden etkilenenlerin tespit edilmesidir. Sorunları ilgili kurumlara ileterek sorunların çözümüne katkı sağlıyoruz.Şehirlerimizin sorunlarını bizzat yakından takip ettik.Bölgede yeterli inşaat olmadığını gördük.TOKİ inşaatlarının yeterli düzeyde olmadığını gördük. Devletin açıkladığı gibi 180 bin konut yapıldığını göremedik. 180 binin üzerinde konuta ihtiyaç var. Bölgede ciddi barınma ve barınma sorunu var. Depremzedeler için zorlu bir kış geçti. hatta “Zorlu kışlar bizi bekliyor” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, Gelecek Partisi’nden 3 milletvekilinin AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu