Haber

Gaziantep’te Zehir Tacirlerine Operasyon: 20 Şüpheli Yakalandı

Gaziantep’te zehir tacirlerine yönelik düzenlenen 5 ayrı operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 20 şüpheli kişi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yakalanan şahıslardan 17’sinin tutuklandığını, 3’ünün ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, zehir tacirlerine yönelik 1’i Kilis İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak olmak üzere 5 ayrı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında birçok adrese şok baskınlar düzenlendi.

Arı kovanlarında saklanan çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Aranan adreslerde 23,5 kilogram metamfetamin, 301 kilogram kokarca ve 34,5 kilogram eroin ele geçirildi. Bir araçta yapılan aramada arı kovanlarına gizlenmiş uyuşturucu madde bulunması dikkat çekti. Operasyonlar sonucunda zehir taciri olduğu belirlenen 20 şüpheli şahıs yakalandı.

Bakan Ali Yerlikaya 17 kişinin tutuklandığını açıkladı

Operasyonlara ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5 ayrı operasyonda 23,5 kilogram metamfetamin, 301 kilogram kokarca ve 34,5 kilogram eroin ele geçirildi. Kilis İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapıldı.” “20 şüpheli zehir taciri yakalandı. Bunlardan 17’si tutuklandı, 3’ü hakkında da adli kontrol kararı çıkarıldı” dedi. – GAZİANTEP

kepsut-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu