Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP zihniyeti gibi vatandaşın oyu ortada kalmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Seçimleri’ne ilişkin, “CHP zihniyeti gibi vatandaşın oylarını sanki öyleymiş gibi görmeyeceksiniz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti aday tanıtım toplantısına katıldı.

“Binlerce yıllık geleneğin son temsilcisi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşamasını sağlayacağız.”

31 Mart Seçimlerinde de aralıksız çalışmaya devam edeceklerini belirten Erdoğan, “Kime ne söylediğinizi çok iyi bileceksiniz. O dokunulmazlığa sığınarak cömertlik noktasında bu kadar eksik olan AK Parti’ye saldıramazsınız. Meclis kürsüsü. Biz tek vatan diyoruz, her karışı şehit kanıyla sulanan bu kutlu topraklara bunu kimse yapamaz.” Ameliyat yapılmasına izin vermeyeceğiz. Binlerce yıllık geleneğin son temsilcisi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin tek devlet diyerek ilelebet ayakta kalmasını sağlayacağız. Bu uğurda gece gündüz çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz. Gerektiğinde, binlerce yıllık bu emanetin kıymetini, gelecek nesillerin daha güçlü, daha müreffeh, daha müreffeh olması için canımızı vereceğiz. “Güvenli bir şekilde teslim edeceğiz. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

“Seçimden seçime milletimizi ananlarla hiçbir zaman aynı safta olmadık.”

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana 17 kez millet terazisinde durduğunu belirten Erdoğan, “Yaptıklarımızın, yapmak isteyip de yapamadıklarımızın hesabını tek tek vermeye çalıştık. , eksiksiz ve fazlasıyla milletimize. Çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi özetlerken aynı zamanda geleceğe yönelik projelerimizi, hedeflerimizi ve yol haritamızı da milletimizle paylaştık. Biz milletimizi ananlarla hiçbir zaman aynı safta olmadık. Seçimden seçime, yılın her saati, her günü milletimizin yanında olduk. Seçim dönemleri bizim için ancak milletimizle bağımızı güçlendirdiğimiz, sözümüzü ve ahdimizi tazelediğimiz özel dönemlerdir. Bu anlayışla, Seçim kampanyası dönemlerinde hep şunları yaptık: Kapı kapı dolaştık, vatandaşlarımızla doğrudan temas kurduk, çarşıda, pazarda, sokakta halkımızla istişarede bulunduk, birbirimize sarıldık, ben şimdi neyden bahsediyorum? Yani belediye başkanlarımız, adaylarımız, belediye meclis üyelerimiz hep birlikte kapı kapı gezdiler, kapıları çalmadılar, el sıkışmadılar, tek el bırakmayacağız ve 31 Mart’a kadar da bu şekilde devam edeceğiz. “Bu yolda devam edeceğiz ve sahanın izniyle sandıkları patlatarak çıkacağız” dedi.

“Artık 18’inci kez milletimizin huzuruna çıkmanın hazırlığı ve heyecanı içerisindeyiz.”

Kimseyi ayırmadan toplumun her kesimine sahip çıktıklarını belirten Erdoğan, tüm vatandaşlarla diyaloglarını artırdıklarını belirterek, “Siyaseti laftan ibaret görmeyenlerin karşısına programlarla, programlarla çıktık, çıktık. proje, eylem ve vizyonlarla her kampanya dönemini milletimizle sohbetimizi tazelediğimiz, dayanışmamızı pekiştirdiğimiz bir şölene dönüştürdük. Şimdi 18’inci kez milletimizin huzuruna çıkmanın heyecanını ve hazırlığını yapıyoruz. AK Parti olarak ve Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki 31 Mart Seçimlerine de bu hassasiyetle hazırlanıyoruz. Adaylarımızdan seçim beyannamemize kadar tüm çalışmalarımızı milletimizin istişarede bulunarak, onların görüşlerini alarak yürütüyoruz. Milletimiz bizden ne bekliyorsa bizden bekliyor. uygun görüyor, “Ne olursa olsun onu yapmak, uygulamak konusunda kaygılıyız” dedi.

“Seçimler sandıktan önce sahada kazanılır”

Seçim kampanyalarında önceliklerinin gönülleri kazanmak olacağını vurgulayan Erdoğan, “Şu gerçeği burada hatırlatmak isterim. Seçimler sandıktan önce sahada kazanılır. Sahada kazanmanın yolu seçimi kazanmaktır.” Önce gönüllerde.Şimdiye kadar katıldığımız 17 seçimi de böyle kazandık.Sandık sadece bizim başarımızdır,Mücadelemizin,emeğimizin,insanların gönüllerinde yaptığımız fetihlerin kaydı olmuştur. Daima en çok çalıştık, en çok katkıyı biz yaptık. Daima sahaya hakim olduk. Milletimize en yakın ve samimi ilgiyi biz tesis ettik. Biz hiçbir zaman vatandaşa varsa diyen o kabalardan olmadık. Oy yok, hizmet yok. Biz asla kibirlenmeye, övünmeye izin vermedik. Kardeşlerim, kibir bize yakışmaz, kibirlenmek bize yakışmaz. Unutmayın biz tevazu insanıyız. Mevlana’nın sözleriyle Tevazu içinde toz gibi olacağız, böyle yürüyeceğiz. Sadece çalışkanlığımızla değil vizyonumuzla da rakiplerimize göre fark yarattık. Mahalle mahalle. Sokak sokak, evden eve dolaşarak bize ulaşılmadı, kapıyı çalmadık, yüreğimize dokunulmadı, kimse bizi bırakmadı. “Sonrasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğimizin huzuruyla sandık sonucunu bekledik.”

“CHP zihniyeti gibi vatandaşın oylarının olduğu gibi kabul edildiğini görmeyeceksiniz.”

Belediye ve ilçe belediye başkan adaylarına seslenen Erdoğan, vatandaşların tek tek ikna edilmesi yönünde talimat verdi. Erdoğan, “Şehirlerimize döndüğümüz andan itibaren 73 gün hiç durmadan, dinlenmeden koşacaksınız. Kimseyi ayırmayacaksınız, dışlamayacaksınız. CHP zihniyeti gibi vatandaşın oyunu peşin almayacaksınız. Bunu açıkça söylüyorum. Hiç kimse kendimiz dahil kimseye oy vermek zorunda değil. Tam tersine biz “Hiçbir ayrım yapmadan her insanımızın kapısını çalmak zorundayız. Daha önce bize oy verdiler mi vermediler mi? Her vatandaşa ulaşıp onların aklını, gönlünü yeniden kazanmak zorundayız. Hemşerilerimizi şehirlerini en başarılı şekilde yöneteceğimize tek tek ikna edeceğiz” dedi.

“MHP adaylarına destek vereceğimiz şehirlerde de aynı kararlılık, şevk ve samimiyetle çalışacağız.”

Cumhur İttifakı’nın bir diğer üyesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adaylarına da aynı heyecanla destek verileceğini belirten Erdoğan, “Partimizin adayları için çabaladığımız gibi, CHP’nin adaylarını da destekleyeceğiz. Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli ve Osmaniye’de Milliyetçi Hareket Partisi.” Aynı kararlılık, şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakında asla ayrımcılık olmayacaktır. Unutmayın ki en doğru seçim çalışması halkın içinde olmak, milletle bir arada olmaktır. Medya ve sosyal medya elbette değerlidir. Ama hiçbir zaman sahada çalışmanın ve gönülleri kazanmanın yerini tutamaz. Sokakta, pazarda. Piyasada var olmadan siyaset yapılamaz. Yerel yönetimlerde asıl yük belediye başkan adaylarımızın omuzlarındadır. Adaylarımız herkesten daha çok çalışmak, daha çok koşmak, daha çok yoğurmak, daha çok ter dökmek, daha çok emek harcamakla yükümlü ve sorumludurlar. Bunu hep birlikte başardığımızda, inşaallah, muhalefetin kalesi, istenmeyen yerler de dahil olmak üzere tüm belediyelerde zafer bizim olacaktır. “Yeter ki işimizi hakkıyla yapalım, sorumluluklarımızı yerine getirelim, gerisi Allah’ın izniyle Rabbimiz’in yardımıyla gelecektir” dedi.

“Buradaki tüm arkadaşlarıma güveniyorum”

AK Parti Belediye adaylarına güvendiğini dile getiren Erdoğan, eski belediye başkanlarını da unutmadı. Erdoğan, “Partimizi ve milletimize karşı ittifakımızı utandırmayacağınıza canı gönülden inanıyorum. Bugüne kadar şehirlerinde AK Parti’nin hizmet bayrağını gururla dalgalandıran tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışında yerlerini yeni arkadaşlarımıza bırakan belediye başkanlarımıza emek ve emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” – ANKARA

yalihuyuk-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu