Haber

Camdaki Kız Hayri’nin eşi Türkan kimdir? Hivda Zizan Alp’in hayatı ve dizileri…

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Gülseren Budaıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde istikrar yavaş yavaş değişiyor.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan, ilk kez birine aşık oldu ve ilgilenmeye başladı. Bu isim Cihangir Ceyhan tarafından hayata geçirilen Hayri idi. İkili aşklarını doyasıya yaşayamadı.

Hayri ile yaşadıklarının ardından Sedat’ın yanına dönen Nalan’ı güçlü günler beklemektedir. Hayri’nin kimsenin tanımadığı eşi Türkan istikrarı değiştirmeye geliyor.

Feride ve Cana karakterlerini canlandıran Parıltı Sürer ve Hande Ateizi’nin ayrılması sonucunda diziye yeni oyuncular dahil oldu. Türkan karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp ilerleyen bölümlerde yer alacak.

Dizi severler, köyde Hayri’nin eşi Türkan’ı canlandıran ünlü oyuncu. Hivda, Zizan Alp’in hayatını, dizi ve filmlerini merak ediyor.

Hivda Zizan Alp kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Türkan karakterini canlandıracak olan Hivda Zizan Alp 1993 doğumludur. Kariyerine 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile başlayan güzel oyuncu Fi dizisi ile adını duyurmuştur.

Fi dizisinde Ada karakterini canlandıran Hivda Zizan Alp son olarak Sefirin Kızı dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Uzun bir aradan sonra Camdaki Kız dizisinde Türkan karakterini canlandıracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu