Yaşam

Boşanma iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, eşiyle arayı bozdu

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ boşanma tartışmasıyla bir süredir gündemde. Haberleri her fırsatta yalanlayan ve evliliğinde bir sorun olmadığını söyleyen oyuncu, eşiyle yaşadığı romantik anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Karısını öperek poz verdi

2016 yılında yurt dışında dünyaevine giren ve Kurt Efe adında bir çocukları olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, yaptıkları paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Aile dizisinde de eşiyle birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ aşık oldu. Tatlıtuğ, 4.3 milyon takipçisi olan Instagram hesabından Dizer’i öptüğü romantik bir poz paylaştı. Çiftin karesi kısa sürede hayranlarından büyük ilgi gördü.

BÖLÜNDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz haftalarda eşi Serenay Sarıkaya’nın yakınlaştığı sahnelerden rahatsız olan Başak Dizer’in, “Bir daha olursa boşanırım” dediği iddia edilmişti. Bir yerden ayrılma teziyle ilgili konuşan güzel oyuncu, “Evde ve sette keyifler çok güzel. Biz onu aklımıza bile getirmiyoruz” diyerek iddiayı yalanladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu