Yaşam

Aşkı Memnu Dizisindeki Behlül’ün Aşkın Kitabını Yazdığı Meğer Bombalama, Gaslighting ve Ghosting Haberimiz Yok!

Kanal D’nin unutulmaz dizisi Aşkı Memnu’da Behlül ve Bihter’in ilişkisi bir çoğumuzda hayranlık uyandırdı. Sosyal medyadan bir kullanıcı, bu dolu dolu aşk hikayesini alıntılayarak, Behlül’ün aslında Bihter’e tam bir psikolojik muayene yaptırdığını ortaya çıkardı. Aslında Behlül Haznedar hepimize Love Bombing, Gaslighting ve Ghosting derslerini verdi.

Efsane dizi Aşkı Memnu’yu unutmak ne mümkün! Dizinin hikayesi, olaylar ve karakterler hala dün gibi aklımızda.

Dizide baldızı Bihter’e aşık olan Behlül, hem güzelliği hem de çapkın karakteriyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.

Her yeni bölümde başka bir kaosa sürüklenen yasak aşıklar hep birlikte kaçmayı ve birlikte bir hayat kurmayı hayal etmişlerdir.

Ancak bu hayalleri yıkan hep Behlül olmuştur. Behlül’ün Bihter’in “Gel gidelim, aşkımızı cesurca yaşayalım” teklifine hep bir bahanesi vardı.

Ama ertesi gün koşarak Bihter’in kucağına gelen o oldu. Bu adamın sevip sevmediğini, ne istediğini onlarca bölüme rağmen anlayamadık.

Görünüşe göre bize günümüz ilişkilerinin tüm popüler terimlerini öğretti. Bihter’e aşk bombası atıp kendine bağladı, sonra hayalet olup kaçtı.

Dizilerde sık sık “Behlül kaçar” diyen ve çevreden Bihter’e uzanan bu kaçak savaşçının ne olduğunu yeni anladık.

Ancak bu düzenleme ile toplum içinde duygusal şiddet kullandığını ve Behlül Haznedar’ın Love Bombing, Gaslighting ve Ghosting kitabını yazdığını öğrendik.

İşte Behlül’ün Bihter’e yaptığı psikolojik şiddeti olay sahne anlatan o video:

Bunları yazın, ihtiyacınız olacak ✍?

Elif için de aynısını yaptı, unutma!

Dünyanın en uygun editi olabilir mi?

Bayanlar, dikkatli olun!

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

ozalpajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu