Haber

13 Eylül Zonguldak Ereğli maden çökme haberi! Son dakika! Hayatını kaybeden var mı? Kaç insan?

Zonguldak Ereğli ilçesinin Kandilli mevkiinde TTK’ya bağlı Armutçuk İşletmesi’ne ait madende çökme meydana geldi. Ekipler olay yerine sevk edilirken, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu olayla ilgili açıklama yaptı. Peki 13 Eylül Zonguldak Ereğli maden çöküşü haberi! Son dakika! Hayatını kaybeden var mı?

13 EYLÜL ZONGULDAK EREĞLİ MADEN GÖÇÜK HABER!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde TTK’ya bağlı Armutçuk İşletmesi’ne ait madende çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, yaralı bir kişi de hastaneye kaldırıldı. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “İşçiler ile iletişim sağlandı” dedi.

KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU BELİRLEYECEK

BİRÇOK ALET GÖNDERİLDİ

Öte yandan ihbarın ardından bölgeye AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK kurtarma ekipleri de sevk edildi. AFAD’dan yapılan açıklamada, “Zonguldak ilimiz Ereğli ilçesindeki Armutçuk madeninde bugün saat 13.45 sıralarında çökme meydana geldi. Çökme altında işçilerin bulunduğunun ihbarı üzerine #AFAD @EmniyetGM, @gendarmerie, 112 sağlık Olay yerine itfaiye, itfaiye ve TTK kurtarma ekipleri geldi. “Sevk edildi. Gelişmeleri takip ediyoruz.” denildi.

?? Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Armutçuk madeninde bugün saat 13.45 sıralarında çökme meydana geldi.

Enkaz altında işçilerin bulunduğunun ihbarı üzerine olay yerine #AFAD, @EmniyetGM, @gendarmerie, 112 sağlık, itfaiye ve TTK kurtarma ekipleri sevk edildi.

— AFAD (@AFADBaskanlik) 13 Eylül 2023tekmanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu